Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Binanın sineinden bayağıya gerçek nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Binaların bir parçbeyı şeklinde olduğundan selim şekilde monte edilmeli ve çap şekillerde olmamalıdır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en usturuplu eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde yangın kapısı ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mirladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğru itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Grup gestaltsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page